Zomertornooi PTC ISIS daverde op zijn grondvesten 30/08/2023

Bedankt aan iedereen die, onder de blakende zon, deelnam aan het zomertornooi en er een fenomenale dag van maakte!!
PTNQ2023
Met terug het maximale van 16 ploegen van 3 spelers, zijn we opnieuw tevreden over het tornooi. Iedere ploeg speelde terug minimaal 4 wedstrijden en gaf alles om het tot de finales te kunnen brengen. Het niveau van het tornooi lag al duidelijk hoger dan de vorige editie; de reguliere competitie en voor sommige ploegen, regelmatige trainingen, werken dit zeker in de hand. In de grote finale werd het team 'Artrose' gekroond tot kampioen na een énorm spannende driesetter tegen 'De Faute Straat'. Spektakel werd gegarandeerd. In de kleine finale waren de routiniers (gem. 34 jaar) van 'Knaldran(g)k' nét te sterk voor de andere gekende gezichten van 'De Richards'. Ook hier besliste een spannende driesetter over het lot van deze 6 kanjers.