Ook meedoen?

Petanqueclub KTC Isis werd in augustus 2016 gestart, getuige hiervan dit artikel uit de Weekbode. We zijn toen in allerijl gestart en dit met 16 ploegen. Wie er van het eerste uur bij was, kan u zeker vertellen hoe het eerste jaar is geweest - een gezellige bende, een mix van alle leeftijden, die graag eens een balletje gooien en onder elkaar plezier willen beleven. Bekijk de fotogallerij zeker eens om te zien hoe het er tijdens de wedstrijden aan toe gaat.

Check ook zeker eens de website en de facebook pagina. Op KTC Isis is er meer dan enkel de petanque!


Hoe lid worden?

Wilt u ook lid worden van de KTC Isis petanqueclub, druk dan hier. Noteer dat ook de partner waarmee u wil spelen, zich dient aan te melden!

Wij zetten jullie dan op onze wachtlijst en laten voor de komende competitie zeker van ons horen.

U bent pas lid (inclusief aansluiting bij de verzekering en toegang tot het reservatiesysteem) na overschrijving van het lidgeld op reknr BE86 0015 3792 0650 met duidelijke vermelding van PTC Isis 2024 + jullie beide namen. De inschrijving en betaling dient per ploeg te gebeuren!

De lidgelden zijn terug te vinden op de website van tennisvlaanderen. Personen die bij de federatie als competitie-speler zijn aangesloten, kunnen weliswaar niet deelnemen aan onze competitie!

Noteer ook dat we slechts max. 48 ploegen toelaten tot onze competitie en voorrang wordt gegeven aan de ploegen die vorig jaar meededen.

Van zodra u hebt betaald, ontvangt u dan van ons een mail.