Petanqueclub Isis en De Rotse ontmoeten elkaar in Emelgem 08/12/2017

Op vrijdag 8 december 2017, werden wij door petanqueclub De Rotse uitgenodigd en het werd een gezellige avond.
20171208-PC-De-Rotse
Met 27 spelers werd onderling een meli-melo georganiseerd waarbij leden van beide clubs samen en tegen elkaar konden spelen in doubletten en tripletten. Dat een petanquebal één van de poutrellen toucheerde bij het pointeren, zijn we al lang vergeten - het gebouw staat immers nog perfect recht. Grote winnaar van de avond werd Mathieu Ronse die geen enkele wedstrijd verloor en de meeste pluspunten verzamelde. Proficiat Mathieu en bedankt aan de organisatoren van PC De Rotse en alle aanwezigen! Check zeker eens de fotogallerij via https://petanque.ktc-isis.be/albums (met dank aan fotograaf van dienst Jean-Daniel Vantomme - voorzitter van PC De Rotse). Voor herhaling vatbaar :-)