Winnaars 2021 na een epische ontknoping gekend 10/10/2021

Het seizoen 2021, waarin we voor de tweede keer op rij een volle bezetting van 64 ploegen draaiden, werd op zaterdag 09/10 afgesloten. Na het Corona-jaar mocht dit jaar de competitie volledig doorgaan. Daar werd één van de meest epische finales tot nu toe gespeeld met een waanzinnige ontknoping als slot.
WhatsApp Image 2021-10-09 at 8.41.52 PM (1)
In de PO1-finale werd op 12-12 in de derde set de winnende bal gegooid door de anciens Bart 'Scooter' Vanruymbeke en Dries 'Den Antwerpeneir' Devos. Zij haalden het van Kevin 'gif ma nog nen duvele' Corteville & Joris 'Poulpharm' De Gussem. Laten we zeggen dat het, na een ietwat nerveuze start van beide ploegen, tot een epische thriller is uitgelopen. De supporters hadden dan ook een wedstrijd om hun vingers bij af te likken. In de PO2-finale moest er jammer genoeg verstek gegeven worden, maar werden Rutger 'de kljinn' Sturm & Sébastien 'Seetje' Deknudt tot winnaars gekroond. Spijtig dat ze nog altijd niet toegeven dat ze het eigenlijk graag doen, die 'ouwepetesport, manillen is veel sjieker'. De finalisten hier waren Mathieu 'Rinseeeeuh' Ronse & Maxim 'kzou wel ne keer n bakske lusten' Deryckere, die jammer genoeg niet aanwezig konden zijn. Ze hadden nochtans de juiste vorm te pakken. Dit werd afgesloten met een etentje die zeker niet moest onderdoen qua enthousiasme. We dachten waarschijnlijk dat het de laatste keer was dat we buiten gingen mogen komen. We willen jullie nog allemaal heel hard bedanken voor de prach-ti-ge momenten, de leuke avonden en de nieuwe vriendschappen die dit jaar toch gebracht heeft. Daar draait het bij ons toch allemaal om. MERCI!