Drukbezette "corona"-competitie beƫindigd met mooie finaledag 10/10/2020

Het seizoen 2020, waarin we voor het eerst op een volle bezetting van 64 ploegen draaiden, werd op zaterdag 10/10 afgesloten. De hele competitie werd door het Covid-virus overschaduwd, waardoor een normale tweede ronde onmogelijk werd. Niettemin werd er met volle enthousiasme gespeeld voor die zo begeerde titel.
2020-winnaars-PO1
In de PO1-finale trokken vader en zoon Philip en Olivier Lecoutere aan het langste eind en prijkt hun foto nu een vol jaar op onze voorpagina van de website. PO2 werd gewonnen door Bart Mattan en Alexander Cornelissen die ondertussen al een hele nachtkast vol petanquebekers hebben staan. Zoals ieder jaar dikke proficiat aan de winnaars en aan iedereen die er voor de 5e keer op rij, weer een heel leuk en aangenaam seizoen heeft van gemaakt!